Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit

139 kr 69 kr-50%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ett läckert ljus i form av en ljusstake. Det här unika ljuset blir en fin inredningsdetalj och sprider sitt ljus under mörka kvällar. Perfekt att dekorera middagsbordet eller fönsterbrädan med. En uppskattad gåva till dig själv eller till någon du vill göra lite extra glad. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Jämför produkt Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Glow Ljus 28 cm Röd/Vit i kategorin Julljus här hos oss.

Kategori: Julljus
Artikelnummer: 126428

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.