Sidan innehåller annonslänkar

Tomte med Snurrande Ljus


Beställ Tomte med Snurrande Ljus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tomte med Snurrande Ljus inom kategorin Julpynt.

Produktinformation

Det går inte att låta bli att bli annat än glad och pirrig när man ser en jultomte och när man ser den här tomten som både snurrar och spelar glad julmusik blir man? .

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.