Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack

Beställ Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack inom kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör.

Produktinformation

Förseglingsskydd till kapslar i 80-pack. Du sätter dessa på kapseln efter att du fyllt på med kaffepulver.

Se gärna också

Zassenhaus - Brasilia Kaffekvarn Svart

Fin Brasilia kaffekvarn i klassisk design från Zassenhaus. Malverket är tillverkad i stål av hög kvalité och låter dig njuta av en smakrik kopp kaffe varje gång. Genom att mala kaffebönorna manuellt intensifieras smaken och aromerna frigörs på ett annat sätt än vid elektrisk malning. En elektrisk modell avger nämligen värme vilket kan komma att påverka smaken.

Använd kaffekvarnen genom att fylla den med bönor genom luckan och ställ in önskad grovlek. I uppsamlingslådan ryms kaffe för 6–5 koppar. Kvarnen är tillverkad i bokträ och ger ett charmigt uttryck till kök och hem. Välj mellan svartfärgad, mahognyfärgad eller brunbetsad.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter