Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar

Jämför produkt Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar i kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Nu kan du göra dina egna kaffekapslar och få kaffet precis som du vill ha det, samtidigt som du gör miljön och plånboken en tjänst. Mal kaffet, fyll på kapslarna och återförslut med det självhäftande aromfiltret.

Setet Conscio i 8 delar kommer från tyska Gefu, fungerar på Nespressos standard kapselmaskiner och innehåller följande1 st. tratt2 st.

kapslar i rostfritt stål1 st. måttsked med press1 förp.

med 80 stycken självhäftande aromfilter2 st. utbytbara tätningsringar1 st.

Se gärna också

Asobu - Cold Brew Bryggare 1 L Koppar -25%

Cold Brew-bryggaren från Asobu ger dig kallbryggt kaffe med fantastisk smak. Och den funkar utmärkt att göra vanligt varmt kaffe i också!

Termosdelen är tillverkad av rostfritt stål i dubbla väggar och är vakuumisolerad vilket gör att drycken håller sig varm eller kall i timmar. Bryggdelen är gjord i 100% BPA-fri oförstörbar tritan med ett filter som är enkelt att rengöra och som du återanvänder gång på gång.

Gör så här:
Fyll filtret till 1/3 med bryggmalet kaffe. Häll på cirka 1/3 av vattnet över kaffet. Filtret är gjort av superfint rostfritt stålnät för att ge den lenaste och mjukaste kaffebryggningen.Upprepa hällningen tre gånger så att allt vatten rinner igenom och översta delen av bryggaren fylls.Låt kaffet stå och dra i ca 12 timmar, beroende på hur starkt kaffe du vill ha. Sedan öppnar du förslutningen på ovansidan, trycker på knappen och låter kaffet rinna ned i termosen.Sedan tar du enkelt av bryggdelen och sätter på locket och kaffet är redo att följa med till jobbet eller resan. Kannan är spillfri så du behöver inte oroa dig för att få kaffe överallt.

Tedrickare har också glädje av denna bryggare eftersom den fungerar lika bra till lösviktste.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Global

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Iittala

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Blomus

Se alla produkter