Gefu - Moreno Kaffemått Svart

Jämför produkt Gefu - Moreno Kaffemått Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Moreno Kaffemått Svart i kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Med Mereno kaffemått mäter du upp ditt kaffe med perfektion. Den har en praktisk måttjustering för att mäta kaffepulvret exakt, välj mellan 5, 7 eller 9 gram. .

Se gärna också

Zassenhaus - Santiago Kaffekvarn Bok -25%

Kaffekvarnen Santiago från Zassenhaus i gammal, traditionell design. En fantastisk kvarn som kommer sprida ljuvlig kaffedoft i hemmet när den används och bli en fin detalj som med fördel kan stå framme. Fyll på med bönor genom luckan och ställ in mängd samt grovlek innan du snurrar på vredet. Behållaren har kapacitet för cirka 3 koppar kaffe.

Kvarnen är utrustad med ett malverk i högkvalitativt stål som håller för många malningar under många år. Fördelarna med att mala kaffebönorna manuellt är att smaken och aromerna intensifieras. Elektriska kvarnar släpper ifrån sig värme under rotationen vilket kan komma att påverka kaffets smak. Kaffekvarnen är tillverkad i bokträ och finns i naturligt bokträ samt svartmålad.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Opto Design

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Gustavsberg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Villeroy & Boch

Se alla produkter