Wilfa

Wilfa - Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt

Kontrollera pris

Köp nu

Kaffebryggare Classic Tall från Wilfa. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Bryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck. Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt. Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.


Jämför produkt Wilfa - Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wilfa - Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt i kategorin Kaffebryggare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: 121120
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Light My Fire

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

King

King kan syfta på King – ett bollspel, se Ruta (bollspel) King (efternamn) – ett efternamn och personer med namnet King (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer King (modemagasin) – ett svenskt modemagasin King Digital Entertainment – ett företag King Kong – en fiktiv jättegorilla King Reklambyrå - en reklambyrå, kända bl.a. för Icas reklamfilmer Burger King – en stor amerikansk kedja av snabbmatsrestauranger