Gefle - SÅLD "Amanita" Kaffekoppar 3 st, gräddsnipa och sockerskål

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Amanita" Kaffekoppar 3 st, gräddsnipa och sockerskål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Amanita" Kaffekoppar 3 st, gräddsnipa och sockerskål i kategorin Kaffetegods här hos oss.

Produktinformation

3 st kaffekoppar med fat, 1 st gräddsnipa och 1 st sockerskål ur serien" Amanita" Röd formgiven av Helmer Ringström för Upsala-Ekeby Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Degrenne - Salam Temugg 38 cl Vit -25%

En varm kopp med te på morgon eller kväll är svårslaget, speciellt under kallare dagar. Den här temuggen i porslin ur serien Salam från Degrenne är perfekt för precis sådana stunder. Den bredare kupan nedtill ger teet mer plats att breda ut sig vilket i sin tur gör att teet svalnar lite snabbare. En vacker kopp i tidlös design som definitivt kommer bli den nya favoriten. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

Den världsberömde guldsmeden Guy Degrenne startade företaget Degrenne redan 1948 och kom då på idén att använda rustningsstål från slaget vid Normandie för att skapa gjutformar till bestick i rostfritt stål. Under 1980-talet började företaget Degrenne tillverka porslin i Hungern, skickliga hantverkare arbetade i fabrikerna med att skapa unika porslinsprodukter. Genom att kombinera tradition och nyskapande har de sedan dess fångat den franska livsstilen i sina kreationer och är idag en symbol för den franska servisen. Deras mål är att föra vidare Frankrikes gastronomiska arv till alla bord världen över.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaffetegods

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Oljelampor

Oljelampor från Strömshaga

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Vintage

Se alla produkter