Gefle - "Bladranka" av Berit Ternell 7 koppar med fat

Beställ Gefle - "Bladranka" av Berit Ternell 7 koppar med fat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Bladranka" av Berit Ternell 7 koppar med fat inom kategorin KaffeTekoppar.

Produktinformation

7 st koppar med fat ur serien "Bladranka" formgiven av Berit Ternell för GEFLE.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Denby - Impression Fat till Kaffekopp 16,5 cm Charcoal Blue -25%

Handtillverkat fat till kaffekopp från Impression-serien med en diameter på 16,5 cm.

Kombinera detta vackra fat med en av kopparna från Impression-serien för att få ett fantastiskt set till tebjudningen eller kafferepet. Använd fatet som underlägg till din kaffekopp och servera dina gäster kaffe i riktig diner-stil med kaka och socker vid sidan av. Det lilla fatet kan även, tack vare sin mångfunktionella form, användas för servering av såser, dipp och sidosnacks såsom oliver. Fatet har en storlek på 16,5 cm i diameter och har tillverkats i högkvalitativt lergods av Englands allra skickligaste hantverkare i Derbyshire, med en både tålig och vacker krämfärgad glasyr som ger den en lång hållbarhet för användning under många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Barntallrikar

Barntallrikar från Sthål

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Koziol

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Koziol

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Gefle

Se alla produkter