Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 15 delar

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 15 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 15 delar i kategorin KaffeTekoppar här hos oss.

Produktinformation

Teservis ur serien "Grand" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Servisen består av 6 st tekoppar med fat, 1 st tekanna, 1 st sockerskål och 1 st gräddkanna.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Denby - Impression Kopp 22 cl Blå -70%

Handtillverkad kopp med handtag i en vackert mjuk mörkblå färg och en volym på 22 cl från engelska Denbys Impression-serie.

Avnjut din favoritdryck ur denna stilfulla kopp från brittiska Denby. Vare sig du föredrar grönt te eller en riktigt smakrik cappuccino är detta koppen för dig som vill ha en vardagskopp till kontoret eller hemmet som både är vacker och mångsidig. Koppen är en del av Denbys Impression Charcoal-serie, en kollektion som karaktäriseras av sin vackra glasyr med en rik textur och en grå-blå färg som för tankarna till midnattshimlen. Koppen, som har tillverkats för hand av Englands mest skickliga hantverkare i Derbyshire kommer definitivt att lysa upp sin omgivning med sin perfekta blandning av elegans och modernitet. Koppen har en volym på 22 cl och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter pptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Nuts Innovations

Se alla produkter
Shotglas

Shotglas från Edward Blom

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Orrefors

Se alla produkter
Slevar

Slevar från Joseph Joseph

Se alla produkter