Gefle - SÅLD "Spets" 5 st koppar med fat

Beställ Gefle - SÅLD "Spets" 5 st koppar med fat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Spets" 5 st koppar med fat inom kategorin KaffeTekoppar.

Produktinformation

5 st koppar med fat från serien "Spets". Dekor formgiven av Eugen Trost, Modell E -2, Vitroporslin.BruksslitageProdukter från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Denby - Impression Fat till Kaffekopp 16,5 cm Rosa -25%

Handtillverkat fat till kaffekopp från Impression-serien med en diameter på 16,5 cm.

Kombinera detta vackra fat med en av kopparna från Impression-serien för att få ett fantastiskt set till tebjudningen eller kafferepet. Använd fatet som underlägg till din kaffekopp och servera dina gäster kaffe i riktig diner-stil med kaka och socker vid sidan av. Det lilla fatet kan även, tack vare sin mångfunktionella form, användas för servering av såser, dipp och sidosnacks såsom oliver. Fatet har en storlek på 16,5 cm i diameter och har tillverkats i högkvalitativt lergods av Englands allra skickligaste hantverkare i Derbyshire, med en både tålig och vacker krämfärgad glasyr som ger den en lång hållbarhet för användning under många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Blomus

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter