Vintage

Vintage - Tjeckiska Espressokoppar med Fat 9 st

Kontrollera pris

Köp nu

9 st gulglaserade espressokoppar med fat från Tjeckien.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Tjeckiska Espressokoppar med Fat 9 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Tjeckiska Espressokoppar med Fat 9 st inom kategorin KaffeTekoppar.

Läs mer...
Kategori: KaffeTekoppar
Artikelnummer: 139017
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Blomus

Se alla produkter
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.