Wedgwood

Wedgwood - Jasper Conran White Tekopp 23 cl

209 kr 156 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Avnjut en god kopp te i den här. Gedigen och stilren.


Jämför produkt Wedgwood - Jasper Conran White Tekopp 23 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wedgwood - Jasper Conran White Tekopp 23 cl i kategorin KaffeTekoppar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: KaffeTekoppar
Artikelnummer: 65456
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Speglar

Speglar från Serax

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Cobb

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.

Studenten

Gymnasieskolornas avslutning i Sverige och festligheterna däromkring (vardagligt kallade studenten eller studentexamen) skiljer sig mellan olika skolor, men har gemensamma drag. Studenthändelserna inleds i april med mösspåtagning för studenterna. Studenterna brukar arrangera bal i slutet av läsåret. I skolan kan studentdagen innehålla en musikkonsert, utdelning av stipendier och andra utmärkelser. På avslutningsdagen sjunger studenterna studentsånger. Studentavslutningen på skolan avslutas med ett så kallat "utspring", då studenterna lämnar skolan. Utspringet kan följas av korteger genom orten, i samband med vilket studenterna ofta färdas på ett flak eller släp efter ett fordon. Efter firandet i skolan och eventuellt kyrkan är det vanligt att studentmottagning arrangeras i hemmet för varje enskild elev.