Volkswagen Golf GTI Adventskalender

Kontrollera pris

Köp nu

Julen är en tid fylld med traditioner och nostalgiska inslag. Därför är det på sin plats med en julkalender av samma kaliber. Volkswagen Golf GTI adventskalender är fylld med bildelar som bit för...


Beställ Volkswagen Golf GTI Adventskalender på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Volkswagen Golf GTI Adventskalender inom kategorin Kalender-Adventskalendrar.

Läs mer...
Kategori: Kalender-Adventskalendrar
Artikelnummer: 18503
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Delonghi

Se alla produkter
Krokar

Krokar från By On

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.