Sidan innehåller annonslänkar

Adventskalender Nagellack

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bota julpirret i magen genom att måla naglarna i juliga färger hela december. Vår adventskalender med nagellack är en rolig kubformad adventskalender för den som gillar att pyssla om sina naglar medans...


Beställ Adventskalender Nagellack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adventskalender Nagellack inom kategorin Kalender.

Kategori: Kalender
Artikelnummer: 18004

Från kunskapsbanken

Kalender

En kalender är ursprungligen en standard för tideräkning genom att räkna dagar och längre tidsperioder, det vill säga synonymt med kronologi. Senare har det kommit att bli liktydigt med almanacka, med eller utan kalendarium. Även andra typer av ordnade följder har också fått beteckningen kalender. I Sverige användes den julianska kalendern fram till 1753 då den ersattes med den gregorianska kalendern som idag används i Sverige och övriga västvärlden. Det är en solkalender, så att vårdagjämningen och säsongen faller på samma position i kalendern. Andra kalendrar är månkalendrar, eller en blandning mellan båda systemen, lunisolarkalender.