Dorre

Dorre - Dumbo Tappkransdispenser med smakbehållare 5 L

362 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Stor och rymlig dryckesbehållare med ställning, perfekt till kalas och fest! Dispensern rymmer 5 liter och har en behållare i mitten som du fyller med antingen is eller frukt och bär för att smaksätta drycken.


Beställ Dorre - Dumbo Tappkransdispenser med smakbehållare 5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dorre - Dumbo Tappkransdispenser med smakbehållare 5 L inom kategorin KannorBringare.

Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 115264
Visa fler

Från kunskapsbanken

45

45 (XLV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.