Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Tappkransbehållare 4 L Svart

349 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Sommarens måste är en tappkransbehållare. Servera läsk, lemonad eller bål till vardags eller fest i denna stilrena behållare. Det medföljer kritor för att enkelt kunna markera vad innehållet är, samt en svart ställning.


Jämför produkt Dorre - Tappkransbehållare 4 L Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dorre - Tappkransbehållare 4 L Svart i kategorin KannorBringare här hos oss.

Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 71982
Visa fler

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.