Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L

389 kr 292 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Skumma mjölk som en riktig Barista med mjölkkanna Brasilia från Westmark. Tillverkad i tjockväggigt rostfritt stål med en hällpip som gör det enkelt för dig att kontroller när du häller mjölken. Kannan har en praktisk måttskala på insidan så att du utan problem kan hålla reda på mängden mjölk. Så nu är det bara att sätta igång och briljera med dina baristakunskaper.


Jämför produkt Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L i kategorin KannorBringare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 125177
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Alfi

Se alla produkter
Krukor

Krukor från By On

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.