Frederik Bagger - Crispy Waterfall Karaff 1 L Klar

Jämför produkt Frederik Bagger - Crispy Waterfall Karaff 1 L Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frederik Bagger - Crispy Waterfall Karaff 1 L Klar i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Crispy karaff från Frederik Bagger är tillverkad av vackert slipat klart kristallglas med en slät och ljusreflekterande design som framhäver innehållet. Ett praktiskt element till din samling som både kan användas till cocktailar, läskande drycker eller som en vas för den enkla buketten.Crispy-serien från Frederik Bagger är diamantslipade.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Black Tie Amadeo -25%

Black Tie Amadeo Karaff är en exklusiv vinkaraff med tunn, graciös design. Vinkaraffen är en del av Decanthand serien från det populära varumärket Riedel.

Riedel Decanthand Karaff Black Tie Amadeo har en dekorativ svart rand som sträcker sig längs karaffens insida och har en tunn nästan svanliknande hållning.

Riedel är en exklusiv vinglastillverkare i Kufstein, Österrike. Företaget är familjeägt och har funnits i familjen i 250 år. Amadeo lanserades i samband med Riedels 250-årsjubileum år 2006 och är endast en av Riedels många unika karaffer.

Riedels Karaff är munblåst och handgjord av Riedels skickliga glasblåsare.

Det gör att varje karaff är unik och Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Användning av en vinkaraff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans.

Dem flesta viner blir godare av en nypa luft innan de ska drickas, både vita och röda.

Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen har en unik design som påminner om en harpa, där det smala partiet används som hällpip.

Karaff Black Tie Amadeo rymmer 150cl och erbjuder tre års garanti mot fabrikationsfel under förutsättningar att skötselråden av karaffen följts. Karaffen bör diskas för hand utan rengöringskulor. Polera gärna med en poleringsduk från Riedel eller mikrofiber.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Aarke
Aida
Bitz
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter
Antikljus

Antikljus från Hilke

Se alla produkter
Kryddförvaring

Kryddförvaring från Click and Grow

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter