Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Blå Vinranka" Kanna och såssnipa

Beställ Gefle - "Blå Vinranka" Kanna och såssnipa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Blå Vinranka" Kanna och såssnipa inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Kanna och såssnipa ur serien "Blå Vinranka" formgiven av Arthur Percy. Liten lagning på kannans mynning.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Modern House - Brixton Karaff 80 cl Klar -25%

Karaff i kristallglas med en volym på 80 cl från norska Modern Houses Brixton-serie.

Nu kan du äntligen servera dig själv ett glas av din favoritwhisky i stil med denna sofistikerade karaff från norska Modern House. Karaffen från Brixton-serien är speciellt utformad i högkvalitativt kristallglas som både är hållbart och vackert slipat och kommer att ge din barvagn det där lilla extra som den har saknat när det kommer till elegans. Vare sig du föredrar en rökig irländsk eller en lite strävare skotsk whisky kommer din favorit att platsa perfekt i Brixton-karaffen som förutom att den ser bra ut hjälper till med att bevara din whisky för en oföränderlig karaktär som gör att den smakar lika bra varje gång du bestämmer dig för att korka upp karaffen. Karaffen har en volym på 80 cl och både karaff och kork kan rengöras i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Aarke
Aida
Bitz
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter
Mun  Tänder

Mun Tänder från WATERPIK

Se alla produkter