WMF

WMF - Decanter Karaff med Lock i rostfritt stål 0,75 L

Jämför produkt WMF - Decanter Karaff med Lock i rostfritt stål 0,75 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten WMF - Decanter Karaff med Lock i rostfritt stål 0,75 L i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Karaff med lock från WMF och serien Decanter. Locket öppnas och stängs automatiskt med hjälp av en vippmekanism och en integrerad sil håller kvar isbitar och citronskivor när man häller från karaffen.

Denna karaff kan också fungera som en dekanteringskaraff. Oavsett vad du häller i den är den mycket elegant och dekorativ att ställa fram på bordet.Den stora öppningen gör det enkelt att fylla den och den är tillverkad av munblåst kristallglas och polerad Cromargan®.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Karaff 1 L Klar -25%

Från norska Magnor och serien Tokyo Wine kommer denna karaff på 1 liter. Karaffen är utmärkt till att dekantera vin men även passande som behållare till vatten, juice och lemonad.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Aarke
Aida
Bitz
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Born in Sweden

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Pluto

Se alla produkter