Produkter från Keyboard

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Keyboard, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Keyboard. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Keyboard går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Keyboard

Hitta produkter inom kategorin Keyboard till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Keyboard.

För inmatningsenheten, se Tangentbord. I bland annat engelskan och tyskan används keyboard (tangentbord, bokstavligen nyckelbräda) eller keyboard instrument som låter som ett piano men är inte ett piano, samlingsnamn på alla klaverinstrument, men i svenskan har begreppet keyboard en mer begränsad betydelse, ibland som ett samlande namn för elektroniska tangentbordsinstrument, ibland specifikt för så kallade hemkeyboard och stage keyboard. En keyboardist är en person som spelar exempelvis elorgel, synthesizer, elpiano, digitalpiano eller stage keyboard. Äldre instrument som innefattas men idag sällan används är elflygel och stråkmaskin.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Zippy, Pianomatta 180x74 cm