Åk ribbåt i Stockholm - RIB-Sightseeing (1-24 personer)

Kontrollera pris

Läs mer och köp
Åk ribbåt i Stockholm - Följ med på en hissnande RIB-sightseeing i Stockholms öppna vatten! Förbered erpå en annorlunda naturupplevelse på vattnet och håll i hatten! Åk ribbåt iskärgården och upplev farten när man susar mellan kobbar och skär med RIB-Sightseeing.
  • RIB-Sightseeing - Åk ribbåt i Stockholm
  • Från 1 timmes sightseeing i Stockholms skärgård
  • Perfekt gruppaktivitet
  • Skräddarsydd tur enligt era önskemål eller färdig rutt i skärgården
  • Adrenalin och omgivningar i samma upplevelse
Upplev RIB-Sightseeing - Åk ribbåt i Stockholm (1-24 pers)Upplev en RIB-Sightseeing i Stockholms skärgård! På utflykterna med ribbåt får ni möjlighet att uppleva många av Stockholms berömda sevärdheter från vattnet. Till exempel Vaxholms fästning, Djurgården, Fjäderholmarna, Vasamuseet och Gröna Lund. Vi skräddarsyr dock gärna RIB-sightseeingen i Stockholm efter era önskemål!RIB-Sightseeingen kan bestå av en förutbestämd rutt eller en färd till en viss plats. Så länge vattnet är minst 0,5 meter djupt tar båtarna sig framutan problem. I början av turen körs båtarna lite lugnare, men i rafflande toppfart kommer de upp i runt 55 knop. Transport med ribbåt är det både det kanske roligaste och mest tidsbesparande alternativet att färdas på vatten!

Arrangören är en av Stockholms största när det gäller RIB-Sightseeing med över 20 års erfarenhet avbåtarna. I Stockholm har arrangören ribbåtar i flera modeller med olika mängder säten, med möjlighet för bokning av såväl stora som små grupper.

Ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com för mer information. Tveka inte, boka er ribbåt i Stockholm och följ med på RIB-Sightseeing redan idag!


Beställ Åk ribbåt i Stockholm - RIB-Sightseeing (1-24 personer) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Åk ribbåt i Stockholm - RIB-Sightseeing (1-24 personer) inom kategorin Kick Off Teambuilding-upplevelser i Stockholm öv.

Kategori: Kick Off Teambuilding-upplevelser i Stockholm öv
Artikelnummer: 1119109
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Staden ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Staden är världens femte nordligaste huvudstad bland självständiga stater. Stockholm är både Sveriges och Nordens största tätort med ett invånarantal som 2015 uppmättes till &&&&&&&&01515017.&&&&&01 515 017 invånare.Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år. Traditionellt brukar Birger jarl (cirka 1210–1266) räknas som stadens grundare 1252, i enlighet med skyddsbrevet för Fogdö kloster och Erikskrönikan. Närliggande norrut fanns en liten by, Väsby, vid motsvarande dagens Hötorget. Ortens ur försvars- och handelssynpunkt strategiska placering vid sjön Mälarens utlopp i Östersjön, avgränsande landskapen Uppland och Södermanland, avgjorde Stockholms tillkomst och ökande betydelse. Bebyggelsen ökade under 1200-talet på Stadsholmen, Helgeandsholmen och Kidaskär, sedermera Gråbrödraholmen, i dag känd som Riddarholmen. Handel med och inflyttning av tyska handelsmän bidrog till utvecklingen och förbindelser med kyrkan och Hansaförbundet. Den växande köpstaden fick snart en egen kyrka, Sankt Nicolai kyrka, i dag känd som Storkyrkan, samt egen församling utbruten ur Solna församling cirka 1260. Slott, franciskan-, klarissakloster och dominikankonvent uppfördes, gynnade av bland annat Birger jarl och kung Magnus Ladulås (cirka 1240–1290), samt även stegvis stadsmurar. Alltsedan staden fick stadsprivilegier 1436 är Stockholm rikets största och viktigaste. Statusen som Sveriges förvaltningscentrum och officiell huvudstad befästes formellt genom 1634 års regeringsform, då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning samlades till staden. I den östligaste delen av Stockholm börjar det vidsträckta område med över 30 000 öar som kallas Stockholms skärgård, en av världens mest örika, sammanhängande skärgårdar. År 1998 utnämndes Stockholms kommun till Europas kulturhuvudstad. År 2010 var staden Europas miljöhuvudstad. Stockholm används främst i betydelsen bebyggelsen inom Stockholms kommun (Stockholms stad). Namnet används även för tätorten och ett ännu större område kallat Storstockholm. Ytterligare andra användningar av namnet är för enbart delen Stockholms innerstad och för länet.

Kick

Kick kan vara Kick (musikalbum) – australiska rockbandet INXS sjätte studioalbum. Kick (segelbåtsdel) – en anordning på segelbåtar som sitter mellan masten och bommen. Kick (godis) – varumärke för en lakritskola som tidigare hette Käck. KICK – en musikgrupp för skivbolaget Catchy Tunes