Sidan innehåller annonslänkar

Fusktärningar, 2 st

Beställ Fusktärningar, 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fusktärningar, 2 st inom kategorin Klassiska Skämt.

Produktinformation

Här har du en fusktärning som garanterar att du kommer att slå sexor. Spela skjorta, blus och byxor av din kompis med denna fusktärning som alltid slår en sexa.

Sällskapsspel och speltid är otroligt populärt och då gäller det att vinna.I förpackningen finns också en vanliga tärningen som du smidigt byter ut till dina vänner när det är dags för dem att slå. Garanterad framgång i sällskapslivet!Se bara till att dina vänner inte får tag i fusktärningen så du står på fel sida av turen

Se gärna också

Säkerhetsnål genom fingret

En hysterisk rolig skämtartikel som du kan pranka och skoja med dina närmaste vänner med. En stor säkerhetsnål med medföljande blod och som ser ut som att den går igenom fingret. Och den går ju självklart att sätta fast på andra ställen om du vill att den ska gå genom en bit av halsen eller foten istället. Riktig klassiker.Perfekt detalj till halloween eller när du vill skrämma slag på någon, till exempel bästa kompisen. Med en stor säkerhetsnål genom fingret samt blod i samma förpackning kan man hitta på de mest hemska saker. Låt fantasin flöda, blodet rinna, sätt nålen på fingret och spring till fröken och be om plåster.  

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Klassiska Skämt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Leonardo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Meraki

Se alla produkter