Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GS-1 Kökskniv 11 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GS-1 från Global Classic är en mindre variant av den klassiska kockkniven men med uppvinklad spets. Bra till grönsaker samt till mindre bitar av t ex kött och kyckling. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.


Beställ Global - GS-1 Kökskniv 11 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GS-1 Kökskniv 11 cm inom kategorin Knivar övriga.

Kategori: Knivar övriga
Artikelnummer: 20038
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process