Wüsthof - Storage Lådinsats för 7 knivar Vit

-25%

Jämför produkt Wüsthof - Storage Lådinsats för 7 knivar Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wüsthof - Storage Lådinsats för 7 knivar Vit i kategorin Knivförvaring övrigt här hos oss.

Produktinformation

För stilren och funktionell förvaring i kökslådan. Skårorna säkerhetställer att knivarna är separerade och enkla att få grepp om.

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Duo Knivförvaring 40x14,5 cm Mörkgrå

En ytbesparande knivförvaring från Joseph Joseph. Liggande knivförvaring designad för att placeras i kökslådor, i två nivåer får du plats med många knivar på en liten yta - den övre nivån för korta knivar och den undre nivån för större knivar, glidsäkra fötter som förhindrar att enheten glider runt i lådan.

- Passar knivar med blad på upp till 23 cm.
- Halkskyddad botten
- Passar lådor med en lägsta höjd på 7,5 cm

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur