Yaxell - Gåvoset Zen Kockkniv 20 cm + Slip


Beställ Yaxell - Gåvoset Zen Kockkniv 20 cm + Slip på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yaxell - Gåvoset Zen Kockkniv 20 cm + Slip inom kategorin Knivset 2 delar.

Produktinformation

Överraska hemmakocken med riktiga kvalitetsprodukter! Gåvosetet från Yaxell innehåller en rejäl kockkniv samt en våtslip, och kommer garanterat göra matlagningen både smidigare och roligare Zen Kockkniv 20 cmKniven är av den prisbelönta modellen Zen - en klassisk kockkniv som passar de flesta uppgifterna i köket.

Tyngden i bladet underlättar vid arbete med stora köttstycken eller till exempel rotsaker. Den hamrade ytan ger kniven ett unikt utseende.

Som en extra finish är alla blad dekorerade med en handstansad logotyp. Handtaget är tillverkat i det hygieniska materialet micarta och fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar.Ran VåtslipRan Våtslip från Yaxell låter dig fräscha upp din kniv så att den håller sig vass år efter år.

Från kunskapsbanken

Frozen

"Frozen" är en låt framförd av den amerikanska popartisten Madonna. Låten gavs ut som den första singeln från hennes sjunde studioalbum Ray of Light den 23 februari 1998. Den skrevs av Madonna och Patrick Leonard och producerades i samarbete med William Orbit.

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.