Global - Global Sliphjulset till Våtslip G-91/SB

Beställ Global - Global Sliphjulset till Våtslip G-91/SB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Sliphjulset till Våtslip G-91/SB inom kategorin Knivslipar och slipstenar.

Produktinformation

Sliphjulset från populära Global för att hålla knivarna i gott skick, passar till Globals Våtslip G-91/SB. .

Se gärna också

Zwilling - Slipsten Twin Pro Kombi 250/1000 -25%

Slipsten Twin Stone Pro Kombi från Zwilling som ger din kniv ordentlig skärpa. Slipstenen är en kombinationssten med 250 grit (grov) på ena sidan och 1000 grit (medelgrov) på den andra. Den grövre sidan används främst för att åtgärda skador på eggen och för att forma eggen. Den medelgrova sidan används främst för att skärpa eggen. Om du har större hack i din kniv är det bra att börja slipningen med den grövre sidan. Därefter kan du använda den medelgrova sidan för att ge eggen en bra skärpa. Med "splash & go" menas att stenen inte behöver blötläggas utan bara hållas under kranen en kort stund. Slipstenen fungerar för alla olika typer av knivar.

Slipstenar graderas i olika grit, dvs finhetsgrader. Ju högre grit desto finare slipsten. En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Bitz

Se alla produkter
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Iittala

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Cooee

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter