Sidan innehåller annonslänkar
Vulkanus

Vulkanus - VG2 Valnöt

1499 kr 1124 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Den marknadsledande knivslipen från Vulkanus är tillbaka med en ny design och förbättrad funktion. Med knivslipen kan du slipa allt mellan jaktknivar, sushiknivar, kockknivar och tandade brödknivar eller bryn. Vulkanus är superenkel att använda, alla klarar av det, oavsett vilken vinkel du har på kniven så skadar den inte bladet eftersom den anpassar sig automatiskt, mellan 11-21 grader vinkel, efter kniven.

Vulkanus design gör det lätt att slipa dina knivar, allt som krävs är lite koncentration och några få drag med bladet så får din slöa kniv en extremt vass egg utan varken hack eller repor. Den uppdaterade modellen har kraftigare fjädring, kraftigare slipstavar och har ett bättre grepp för öppning av de vinklade slipstålen vilket ger ett förbättrat resultat.


Beställ Vulkanus - VG2 Valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vulkanus - VG2 Valnöt inom kategorin Knivslipar.

Läs mer...
Kategori: Knivslipar
Artikelnummer: 130651
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från BoxInBag

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Wüsthof

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.