Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Slipsten Superfin #8000

-33%

Beställ Yaxell - Slipsten Superfin #8000 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yaxell - Slipsten Superfin #8000 inom kategorin Knivslipar.

Produktinformation

Knivtillbehör från Yaxell för att ta hand om de fina knivarna. En mycket grov slipsten (400 i kornstorlek).

Slipstenen används för att slipa om riktigt slöa knivar eller för att ta bort hack i eggen. Stenen levereras med en fot i gummi, som gör att stenen ligger still när du slipar din kniv, samt ett slipstöd i plast som hjälper dig att slipa i rätt vinkel.

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Våtslipsten Fin 6000

Tamahaganes finkorniga våtslipsten (6000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den medelgrova stenen. Lämplig för att slipa bort råeggen samt för att polera kniven tack vare den fina grovleken. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer. Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) och medium (2000 i kornstorlek) vilka bör användas innan den finkorniga stenen. - Finkornig våtslipsten. - 6000 i kornstorlek. - Används efter slipning med medelgrov sten. - Slipar bort råeggen och polerar. - Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Läs mer