Dexam

Dexam - School Of Wok Köttyxa 18 cm Rostfri

419 kr 314 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

School Of Wok Cleaver. Det perfekta redskapet när du strimla eller skära kött och grönt. Välbalanserad kniv som ligger bekvämt i handen tack vare det ergonomiskt utformade handtaget.

Kniven är tillverkad i rostfritt stål med en hårdhetsgrad på HRC-55. Kniven har ett riktigt vasst blad på 18 cm, som på sin tjockaste punkt är 3 mm och som tunnast 1 mm.

Uppskattad present till den matintresserade hemmakocken.


Beställ Dexam - School Of Wok Köttyxa 18 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dexam - School Of Wok Köttyxa 18 cm Rostfri inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 129551
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.