Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - G-16 Kockkniv 24 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

G-16 från Global Classic är en stor kockkniv som med lätthet tar sig an allehanda skär- och hackmoment i köket. Det ergonomiska handtaget gör att du kan jobba länge i köket utan att bli trött i hand och handled. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalkniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.


Beställ Global - G-16 Kockkniv 24 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - G-16 Kockkniv 24 cm inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 19996
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.