Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - G-4 Kockkniv 18 cm oriental

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

G-4 från Global Classic är en kockkniv av orientalisk modell som är lättarbetad och en utmärkt allroundkniv. Passar bra till såväl till hacka grönsaker som till att skära köttråvaror. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalkniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.


Jämför produkt Global - G-4 Kockkniv 18 cm oriental online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - G-4 Kockkniv 18 cm oriental i kategorin Kockknivar här hos oss.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 19987
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process