Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - G-77 Kockkniv 20 cm olivslipad

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

G-77 från Global Classic är en smidig och lätthanterad kockkniv med olivslipning, vilket gör att råvaran släpper lättare från bladet. Passar till såväl att hacka grönsaker som till att skära köttråvaror. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas Globalkniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.


Beställ Global - G-77 Kockkniv 20 cm olivslipad på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - G-77 Kockkniv 20 cm olivslipad inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 72461
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.