Global

Global - G-96/AN 35 år Kockkniv Oliv 19 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nu fyller Globalkniven 35 år och är vassare än någonsin! Denna kockkniv är framtagen för Globals 35-årsjubileum och finns i begränsad utgåva. En riktigt smidig och lätthanterad kockkniv med olivslipning, vilket gör att råvaran släpper lättare från bladet. Passar till såväl att hacka grönsaker som till att skära köttråvaror. Bladlängd 19 cm. Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna.


Beställ Global - G-96/AN 35 år Kockkniv Oliv 19 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - G-96/AN 35 år Kockkniv Oliv 19 cm inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 114610
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.