Global

Global - GN-002 Kockkniv olivslipad oriental 20 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GN-002 från Globals orientaliska serie Ni är en kockkniv med olivslipning som snabbt blir en favorit i köket. En kockkniv passar till allehanda skär- och hackningsuppdrag i köket, och olivslipningen bidrar till att råvaran lättare släpper från knivbladet. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Beställ Global - GN-002 Kockkniv olivslipad oriental 20 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GN-002 Kockkniv olivslipad oriental 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 79176
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.