Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GN-010 Kockkniv oriental 26 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GN-010 från Globals orientaliska serie Ni är en stor och rejäl kockkniv som snabbt blir en trotjänare i köket. Det här den största modellen på kockkniv och den är perfekt att använda till de större grönsakerna och köttstyckena. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Beställ Global - GN-010 Kockkniv oriental 26 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GN-010 Kockkniv oriental 26 cm inom kategorin Kockknivar.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 79183
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process