Sidan innehåller annonslänkar

Tramontina - Essentials Knivar 3-pack

-50%

Jämför produkt Tramontina - Essentials Knivar 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Essentials Knivar 3-pack i kategorin Kockknivar här hos oss.

Produktinformation

Eleganta och klassiska knivar från Tramontina.Detta 3-pack knivar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Perfekta och vackra bestick som är fulländade för att användas såväl till vardags som till fest.Knivarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som tål att användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.Skedarna är 23 cm långa och 2 cm breda och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning

De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design. .