Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Kosmo Pastagryta Med Insats 7,6 L

1199 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Pastagrytan Kosmo från Dorre på 7,6 liter är en stor pastakastrull med en praktisk insats och lock i glas. Den medföljande insatsen är mycket användbar eftersom den fungera både som inbyggd sil och durkslag som gör det lätt för dig att sila av vattnet. Både grytan och insatsen är tillverkade i rostfritt stål och fungerar på alla typer av spisar.


Beställ Dorre - Kosmo Pastagryta Med Insats 7,6 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dorre - Kosmo Pastagryta Med Insats 7,6 L inom kategorin Kokkärl.

Kategori: Kokkärl
Artikelnummer: 112266
Visa fler

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.