Citronelles - Domherre Kökshandduk 50x70 cm

Jämför produkt Citronelles - Domherre Kökshandduk 50x70 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Domherre Kökshandduk 50x70 cm i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Produktinformation

Den här kökshandduken med vackert motiv av domherrar från Citronelles är en vacker inredningsdetalj till köket och en praktisk sådan. Handduken är tillverkad i 100% linne. .

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Carl Larsson Blomster 50x70 cm -25%

Kökshandduk i linne som pryds av Carl Larssons Blomsterfönster och mäter 50x70 cm.

Stig in i Carl Larssons värld med hjälp av denna eleganta kökshandduk med Carl Larsson-tryck från Svanefors! Denna dekorativa kökshandduk har tagits fram av Svanefors i samarbete med Carl Larsson-gården, och pryds av Carl Larssons vackra Blomsterfönster. Kökshandduken är tillverkad i 100% linne och är perfekt för avtorkning av nydiskade tallrikar och våta köksbänkar då lin är ett både luddfritt och högabsorberande material. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierat linne som är testat och fritt från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Handduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Georg Jensen

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter