Wilfa

Wilfa - Köksmaskin KM1B-70 Probaker 7 l Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Probaker köksmaskin från Wilfa är framtagen tillsammans med det norska baklandslaget och efter fem år är den äntligen här; utrustad med de bästa lösningarna för hemmabagaren och som ger ett enastående resultat. Den här köksmaskinen kommer bli din närmsta köksassistent under många år framöver!

Köksmaskinen Probakers knådningssystem är någonting alldeles speciellt då skålen och degkroken cirkulerar samtidigt vilket leder till en perfekt knådad deg, det är även enkelt att tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar tack vare den stora skålen i rostfritt stål och den dubbelverkande roteringen. Skålen på 7 liter tillåter en generös mängd ingredienser och rymmer 5 kg deg – perfekt för både stora och små degar.

Ta full kontroll över din bakning med de 20 olika hastighetsnivåerna som justeras genom att vrida på ratten placerad på maskinens huvud. Med en enkel vridning kan du kontrollera och anpassa hastigheten till det receptet du utgår från. Probaker står stabilt på alla ytor och även vid maximal hastighet då alla tunga komponenter har placerats mot botten av enheten - Optimerad för att ge dig en upplevelse av högsta rang i köket. Köksmaskinen har en unik degkrok vilken effektivt knådar degen samtidigt som den är utformad för att inte låta degen ta sig upp på kroken. Den ser även till att alla ingredienser i skålen kommer med.

Den levereras med en unik degkrok, en unik dubbelvisp och en flexivisp. Degkroken används till knådning av degar, dubbelvispen till att vispa grädde, maräng och andra lättare ingredienser och flexivispen kan användas till degar och smetar då de avtagbara silikonkanterna skrapar med sig alla ingredienser. Probaker är just det man vill ha en professionell köksmaskin som underlättar och hjälper dig att skapa mindre underverk i köket. Dessutom har den en stilren och modern design som passar in i alla kök och hem. En köksmaskin som är kraftfull, effektiv, modern och enkel att hantera.

- 20 hastighetsinställningar
- Skål med en kapacitet på 7 liter
- Unik visp, degkrok samt flexivisp
- 700 watts motor


Beställ Wilfa - Köksmaskin KM1B-70 Probaker 7 l Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa - Köksmaskin KM1B-70 Probaker 7 l Svart inom kategorin Köksmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Köksmaskiner
Artikelnummer: 135621

Se även andra produkter från Köksmaskiner

Snabbfilter
Sortera
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alga

Denna artikel behandlar staden Alga. För spelföretaget, se Alga (speltillverkare).Alga (ryska: Алга), eller Algha (kazakiska: Алға), är en stad med 15 700 invånare vid floden Ilek (en biflod till Ural) i oblastet Aqtöbe i nordvästra Kazakstan, belägen 44 kilometer söder om staden Aqtöbe (Aktiubinsk). Staden är huvudort i rajonen Alga. Alga växte fram utifrån de kemiska industrierna, med produktion av bland annat konstgödsel, som grundlades 1939. Orten fick stadsstatus 1961.

Mikroskop

Ett mikroskop (av grekiska μικϱός mikrós ’litet’ och σκόπος skópos ’som iakttager’) är ett instrument som används till att synliggöra och se på föremål som är för små för att se med blotta ögat. Tekniken att undersöka mycket små föremål med ett dylikt instrument kallas mikroskopi. Det vanligaste mikroskopet och det som uppfanns först, är det optiska mikroskopet. I de flesta skolor får elever prova på att arbeta med det. Mikroskop med synligt ljus är tillräckliga för att kunna se celler och deras uppbyggnad. För att få ännu högre upplösning och kunna studera virus använde man från 1900-talets början fotografering med ultraviolett ljus. Denna metod har dock konkurrerats ut av elektronmikroskop som ger ännu högre upplösning.