Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl

Beställ Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Flow olja- och vinägerset från Cole & Mason garanterar droppfri smaksättning varje gång. Med flaskornas hällpipar med Flow Control-teknik kan du justera hastigheten på det du häller, och tack vare droppskyddet slipper du spill på bordet.

Se gärna också

Naturally Med - Risotto-sked 30 cm

Denna sked till risotto har ett stort hål i mitten. Detta för att du ska kunna röra riset hela tiden utan att bryta så många korn som du annars lätt gör med en vanlig sked. Denna slitstarka och vackert kornade sked är också användbar för att ta upp kokta ägg från vattnet.
Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förkläden

Förkläden från Dexam

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Georg Jensen

Se alla produkter
Redskapset

Redskapset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter