Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll

Jämför produkt Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Gefu Hällskrapa för spishäll i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Effektiv skrapa för spishällar så som glashäll, keramikhäll och induktionshäll. Med skrapan tar du enkelt och skonsamt bort fastbränd mat och stänk så att din spis ser ut som ny igen!

Se gärna också

Naturally Med - Rivjärns-set

Detta lilla rivjärns-set är perfekt för att riva mängder av hård ost när du lagar. Men den passar faktiskt ännu bättre att ha framme på bordet under middagen så att dina gäster själva kan riva sin Parmesan över maten, allt efter tycke och smak. Den är perfekt för italienska middagar eller varför inte ge bort den i present till någon?

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Textilservetter

Textilservetter från Broste Copenhagen

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Westmark

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Pappersrullehållare

Pappersrullehållare från Blomus

Se alla produkter