Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Granatäpple Press Fruti

Beställ Gefu - Granatäpple Press Fruti på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Granatäpple Press Fruti inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Rosa fingrar och stänk överallt är ett minne blott med denna praktiska granatäpple press. Den är designad för att utvinna granatäpplekärnor på ett smidigt sätt utan kladd och krångel.

Lägg en granatäpplehalva ovanpå formen med stora hål och knacka på skalet för att utvinna kärnorna ur frukten. Pressen fungerar smidigt till alla citrusfrukter, använd bara det andra tillbehöret för att pressa ut juice enligt ditt eget önskemål.

På sidan av behållaren finns en skala som enkelt hjälper dig att måtta. Använd sedan den smidiga pipen för att hälla över juicen i ett glas eller till matlagningen.Tål maskindisk. .

Se gärna också

Foodsaver - Vakuumförpackare VS2190X

En smidig och kompakt vakuumpackare från FoodSaver för att förvara, bevara, marinera och laga sous-vide.

Den nya Compact-modellen har plats för förvaring av vakuumrulle, både 20 och 28 cm, samt en integrerad kniv för att lätt beskära rullarna. Med vakuumförsegling håller sig mat fräsch upp till fem gånger längre i frysen och två gånger i kylen, på så sätt bidrar du till att minska matsvinnet. Med de två inställningarna fuktig eller torr får du en lufttät försegling oavsett vilken typ av mat du vill förvara.

Komplettera din vakuumförpackare med matlådor för förvaring eller marinering och påsar för sous-vide och effektiv förvaring i frysen.
- Förvaring av vakuumrullar
- Kompatibel med både 20cm och 28cm
- Användarinställning både för fuktig och torr mat
- Integrerad kniv
- Droppbricka för att samla upp överflödig vätska som tål maskindisk
- 2 års garanti

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Serax

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från CHOKAY

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter