Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Ignito USB-Tändare

Jämför produkt Gefu - Ignito USB-Tändare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Ignito USB-Tändare i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Tänd upp och tänd på med denna moderna tändare från tyska Gefu. Den laddas upp med USB och den tänds helt utan låga.

Eftersom den inte har någon låga är den också vindtät och lämplig att ta med ut på campingturen. Den fungerar med enbart elektricitet och aktiveras då en gnista passerar mellan två elektroder, vilken släcks automatiskt efter sju sekunder.

Tändhalsen är mycket flexibel och går att böjas så att du kommer åt att tända på svåråtkomliga ställen. Utrustad med säkerhetslås och LED laddningsindikator.Med denna tändare slipper du krångliga tändstickor, komma ihåg att fylla på butangas eller köpa engångständare, Ignito sparar pengar och är samtidigt snäll mot miljön.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito -25%

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Degrenne

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Solstickan

Se alla produkter