Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Iskub Globe 2-pack

Beställ Gefu - Iskub Globe 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Iskub Globe 2-pack inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Vill du också ha isbitar som bevarar din dryck kall och inte smälter direkt i sommarvärmen? Då är det högtid att införskaffa en stor Globe för att skapa de där perfekta isbitarna. Tack vare formen kan du blanda i bär, citrusfrukter eller mynta i dina isbitar.

För att få ut dina isbitar kan du bara spola formen under varmvatten i några sekunder så lossnar dom på ett kick. Formarna är stapelbara så det är lätt att förvara dom i frysen. .

Se gärna också

Naturally Med - Liten Ostkniv -25%

Den här lilla ostkniven från Naturally Med har ett skönt utformat handtag, utskuren ur en enda bit olivträ. Det spetsiga bladet gör det lätt att skära osten och sen spetsa upp ostbiten för servering. Passar för alla typer av ostar och används gärna tillsammans med någon av Naturally Meds många fina skärbrädor.

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Brandfiltar

Brandfiltar från Solstickan

Se alla produkter
Knivförvaring övrigt

Knivförvaring övrigt från Yaxell

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Pols Potten

Se alla produkter