Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Nötmjölkspåse Nutie

Jämför produkt Gefu - Nötmjölkspåse Nutie online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Nötmjölkspåse Nutie i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Vill du också skapa din egen nötmjölk hemma? Med denna återanvändningsbara nötmjölkspåse kan du enkelt utvinna mjölken från din egenmixade blandning av nötter, spannmål eller frön. Du kommer få en fin och len mjölk fri från partiklar.Påsen är gjord av hampa och kan tvättas i maskin på 30 grader.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från Gustavsberg

Se alla produkter
Askar

Askar från Cooee

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Blomus

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Caso

Se alla produkter