Gefu - Pommes/grönsaksjärn 1,2x1,2 cm

Beställ Gefu - Pommes/grönsaksjärn 1,2x1,2 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Pommes/grönsaksjärn 1,2x1,2 cm inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Gör dina egna hemlagade pommesfrites med potatis, squash och rödbetor. .

Se gärna också

Naturally Med - Liten Ostkniv -25%

Den här lilla ostkniven från Naturally Med har ett skönt utformat handtag, utskuren ur en enda bit olivträ. Det spetsiga bladet gör det lätt att skära osten och sen spetsa upp ostbiten för servering. Passar för alla typer av ostar och används gärna tillsammans med någon av Naturally Meds många fina skärbrädor.

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från HOLISTIC

Se alla produkter
Träning

Träning från BETTER YOU

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Rosendahl

Se alla produkter