Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Spisskrapa Polito

Beställ Gefu - Spisskrapa Polito på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Spisskrapa Polito inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta.

Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Eva Solo

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Blomus

Se alla produkter