Westmark

Westmark - Saft/Bärpress Starke Else

1369 kr 1027 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Saft- och bärpress starke Else från tyska Westmark. Den är perfekt för att framställa saft, juice, sylt och gelé från rå och kokt frukt och för alla slags bär.Eventuella frön silas bort av sikten och transporteras framåt. Påtryckare ingår för säker fyllning. Medan du jobbar sitter pressen fast med en skruvklämma och den medföljande gummimattan förhindrar att bordet repas. Smidigt och lätt hjälper Starke Else dig att fylla skafferiet med härliga sötsaker från frukt och bär. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Beställ Westmark - Saft/Bärpress Starke Else på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Saft/Bärpress Starke Else inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Läs mer...
Kategori: Köksredskap Övrigt
Artikelnummer: 125216
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillknivar

Grillknivar från Morakniv

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.