Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit

-20%

Beställ Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Vitt ställ för skärbrädor i rostfritt stål med detalj i trä som mäter 14x16 cm från japanska Yamazakis Tosca-serie. Håll ditt kök organiserat i stil och ha alltid koll på var dina skärbrädor håller hus med hjälp av detta minimalistiska ställ för skärbrädor från heminredningsföretaget Yamazaki.

Skärbrädsstället är tillverkat i högkvalitativt, vitmålat rostfritt stål och har en vacker trädetalj som ger stället en robust kvalité som gör att det passar perfekt in i skandinaviska kök. Simpelt och vackert!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.